Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Σε όλη την Ελλάδα η Χρυσή Αυγή έδωσε αίμα για τους Έλληνες

Σε όλη την Ελλάδα η Χρυσή Αυγή έδωσε αίμα για τους Έλληνες


Πραγματοποιήθηκε σε όλη την Ελλάδα η εθελοντική αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής στα πλαίσια της τράπεζας αίματος της "Πράσινης Πτέρυγας". 
Αθήνα
Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία και διανομή τροφίμων σε Έλληνες υπό την παρουσία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γεώργιου Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρου, Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστου Παππά, Νικόλαου Μίχου.
Αγρίνιο
Εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Αγρινίου παρουσία του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.

Βόλος
Στα πλαίσια της Πανελλήνιας αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής, μέλη των δύο τοπικών Οργανώσεων της Μαγνησίας (Βόλου & Αλμυρού) μαζί με τον βουλευτή του Νομού, Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο προσήλθαν στο προκαθορισμένο ραντεβού στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.
Αλεξανδρούπολη
Πειραιάς - Νίκαια
Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία υπό την παρουσία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Κούζηλου και Δημήτριου Κουκούτση
Καβάλα
Απόσμασμα δηλώσεων του υπευθύνου της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, Χρήστου Καπετάνιου: «Είναι μια κίνηση αλληλεγγύης, η οποία είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετούς μήνες. Είναι παράλληλα ένα παράδειγμα προς μίμηση και προς τα άλλα κόμματα φορείς και Σωματεία. Πρέπει να προσανατολιστούν και αυτοί προς αυτή την κατεύθυνση, δημιουργώντας με τη σειρά τους τράπεζες αίματος, γιατί σε αυτό τον τομέα η χώρα μας δεν έχει καλά αποτελέσματα».
Καλαμάτα
Θεσσαλονίκη
Κως
Κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Κώ συγκεντρώθηκε στο Τμημα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κώ για ιδρυση τράπεζας αιματος και εθελοντική αιμοδοσία. Ομάδες εθελοντών από όλο το νησί της Κώ θα προσφέρουν  μονάδες αίματος  για την τράπεζα αίματος "Πράσινη Πτέρυγα" για όποιον ΕΛΛΗΝΑ  έχει ανάγκη. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων και με τις δράσεις της κάνει την κοινωνική αλληλεγγύη, πραγματικότητα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: